Digitale open avond

11 jan 2021

Livestream waarbij vragen worden beantwoord over de volgende onderwerpen:

– 19.00 uur: Hoe en wat op de Rientjes (door Dick Frantzen, directeur)

   Klik hier

– 19.30 uur: Aanmelding, klassenindeling en mavo-havoklas (door Jan van de Voort, afdelingsleider onderbouw)

   Klik hier

– 20.00 uur: Ontwikkeling en begeleiding (door Sylvia van Leeuwen, afdelingsleider bovenbouw)

   Klik hier

U kunt een vraag insturen als u zich hier aanmeldt. Ook tijdens de open avond kunt u nog vragen insturen via de livestream.

Vanaf woensdag 27 januari zetten wij een filmpje online voor leerlingen van groep 8. Het uitgangspunt is een combinatie van de Speeddate (die in november niet door kon gaan) en Escape the Classroom (wat we deze maand zouden organiseren). In de film leren de leerlingen de school en de mensen die er werken kennen. Ondertussen kunnen zij een opdracht uitvoeren waarmee een prijs gewonnen kan worden. Zodra het weer mag, wordt de prijs bij de winnende leerling op de basisschool uitgereikt. De film zal enige tijd op de site blijven staan. U hoeft zich hier NIET voor aan te melden.