Girls’ Day

11 apr 2024

Tijdens Girls’ Day openen bedrijven in heel Nederland hun deuren om meiden tussen de 10 en 15 jaar kennis te laten maken met bèta, techniek en ict. In het kader daarvan zijn wij vandaag met 16 meiden van de onderbouw op bezoek geweest bij ZorgDomein in Breukelen.
ZorgDomein biedt een breed scala aan oplossingen en services die helpen het werk van artsen zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen regelen, zoals het regelen van zorg en doorverwijzen en informeren van de patiënt. Hierdoor hoeven artsen minder administratieve handelingen uit te voeren en worden patiënten beter voorbereid en geïnformeerd. Bij ZorgDomein werken ca 200 mensen in verschillende functies zoals data scientist, consultant, product owner, programmeur en support.
Aan de hand van een rondleiding, korte opdrachten en speeddaten hebben onze meiden kennis gemaakt met alle onderdelen in dit bedrijf.