Werken bij

VO de Vechtstreek

De Rientjes Mavo is een open katholieke school en is gevestigd in Maarssen.
De openheid in het onderlinge contact en de rustige sfeer, zorgen voor een prettige leeromgeving. De leerlingen worden gestimuleerd om op een verantwoorde manier goed te presteren en worden voorbereid op de havo en/of het mbo (middelbaar beroepsonderwijs).

PAS JIJ BIJ DE RIENTJESMAVO EN PAST DE RIENTJESMAVO BIJ JOU?
De slogan van de Rientjes Mavo is “Ik zie je op de Rientjes!” Wij bieden onderdak aan ruim 400 leerlingen die uit Maarssen komen, maar voor een belangrijk deel ook uit de regio: Breukelen, Loenen, Kockengen, Vleuten en De Meern. Op de Rientjes Mavo zetten we ons actief in voor een leef- en werkomgeving waar leerlingen hun diploma halen, zich veilig voelen en waar zij zich stapsgewijs kunnen ontwikkelen. Wij willen dat zij uiteindelijk zelfbewust en bewust van de omgeving een sterke positie innemen in onze samenleving en daar een waardevolle bijdrage aan leveren.

Op de Rientjes Mavo staan 4 pijlers centraal:

  • Je mag er zijn; laat jezelf zien en horen!
  • Wees nieuwsgierig; stel vragen en bedenk creatieve oplossingen!
  • We bouwen voort op wat goed gaat en leren van onze fouten.
  • We doen het samen; vraag hulp en geef hulp!

RSG Broklede is een regionale scholengemeenschap in Breukelen. De leerlingen komen uit Breukelen en directe omgeving naar onze school vanwege de prettige en rustige sfeer, de intensieve leerlingbegeleiding, de kleinschaligheid en de goede onderwijsresultaten.
De school vormt samen met het Minkema College te Woerden, het Schoonhoven College, het Anna van Rijncollege te Nieuwegein en het Scalacollege te Alphen a/d Rijn het samenwerkingsverband “5=1”. Wij bieden een prettige werksfeer, waarin collegialiteit, ondersteuning en ontplooiing centraal staan.

PAS JIJ BIJ BROKLEDE EN PAST BROKLEDE BIJ JOU?
Broklede is een school voor havo, vwo en tvwo waar het contact tussen docenten en leerlingen heel goed is. Er heerst een informele sfeer. Er is betrokkenheid bij de ontwikkelingen op Broklede en men ervaart vrijheid en ruimte voor nieuwe initiatieven. Broklede investeert in het vergroten van het algehele gemeenschapsgevoel door meer samen te doen zowel als het gaat om de uitjes van de personeelsvereniging als het vakoverstijgend werken.

Alle vacatures van VO de Vechtstreek (RSG Broklede en Rientjes Mavo) staan gepubliceerd op meesterbaan.nl

 

Ben je op zoek naar een stageplek?

Bij VO de Vechtstreek leggen we de focus op het bieden van inspirerend en hoogwaardig onderwijs. Onze scholengemeenschap, bestaande uit Broklede (havo, vwo en tvwo) en de Rientjes Mavo, biedt een dynamische omgeving waarin zowel docenten als leerlingen de ruimte hebben om zich te ontwikkelen. Als stagiair ben je van harte welkom om deel uit te maken van ons team en jouw onderwijservaring naar een hoger niveau te tillen. Een stage bij VO de Vechtstreek biedt je de unieke kans om te leren in een betrokken onderwijsomgeving. Je wordt onderdeel van een gemeenschap die grote waarde hecht aan persoonlijke groei, zowel voor onze docenten, leerlingen als voor jou als stagiair.

Als de mogelijkheden die VO de Vechtstreek biedt voor stagiaires je enthousiast hebben gemaakt, of als je nog vragen hebt over de stage, nodigen we je uit om je brief en CV te sturen naar e.leegwater@broklede.nl of y.bleijerveld@rientjesmavo.nl We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en te bespreken hoe jij kunt bijdragen aan ons inspirerende onderwijs en hoe wij kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling als docent.